TESTIMONI

Antara testimoni yang kami terima daripada pelanggan: 


"Ok Wan, nanti kami berkenan tudung mana-mana kami beli lagi ye. Tudung hampa senang bentuk, suka cheq. Hehe"  - Farah Wahidah, Kulim, Kedah.

"Salam, tudung dah selamat sampai. Sooo nice tuan dia cakap. TQ." - Aidil, Miri, Sarawak

"Salam awak. Saya dah dapat tudung tu. Thank you ye..buat lagi yang cantik-cantik macam tu ok"  - Syazana, Kajang, Selangor.

"Salam.. kak. tudung bawal tu saya dah dapat dah. Cantik la kak tudung tu :)"  -  Nurul Hayati , Raub, Pahang

"Saya rasa lebih muda dan remaja apabila memakai tudung bawal ini. Hahaha! Seriously nice fabric and design. Nanti nak order lagi!" - Norhazwani, Subang Jaya, Selangor.

" TQ Wan. Mak kami cakap kain elok" - Farah Wahidah, Kulim, Kedah

"Salam Fatin..Kaftan dah sampai.Sold out dah..Cikgu selai pun tak dapat..Adoiii..nanti depa bayar esok cikgu bank in semula Fatin hantar lain pulak kaftan.Orait sangat-sangat. Nanti yang 2 colour punya kaftan tu hantar dalam 5 helai tapi bagi colour yang striking sikit. Yang macam asap api tu cantik jugak. Tapi ramai yang nak lengan panjang. Takpa nanti cikgu bank in lain cikgu habaq. TQ dear for tudung yang cantik tu .. " -  Pn. Norhaizan, Kulim, Kedah.

" Adik, sis dah terima tudung tu. TQ very much. Kalau ada stok baru tag ye di wall sis. Suka sis tudung tu semuanya cantik sangat kalau boleh sis nak warna purple plain tapi cantik tak nak bawal lah yang lain pulak ye.. Yang sarung je. " - Faizah, JB, Johor.

"Parcel already received. So fast..Hehe.. thanks ye." - Amira, Seri Kembangan, Selangor.

"TQ. Tudung dah lama sampai. Cantik sangat especially yang hijau tu. Nanti dapat gaji nak beli lagi. Thanks again :) " - Amirah, Kota Bharu, Kelantan.

"Fatin, baru sampai ni..Cantik-cantik..TQ naa" - Ana, Kulim, Kedah.

"Salam Fatin.. Hee hee.. Kaftan dah sampai dan dah sold out tinggal selai untuk cikgu dan selai untuk anak dara cikgu. Sayangnya tak dapat yang lengan cekik. Kaftan kali ni betul-betul eksklusif dan labuh. Cikgu suka yang macam ni dan berebut-rebut sebaik sahaja sampai di ofis tadi. Cukup bulan cikgu nak order lagi..Standby tauu.." - Pn. Norhaizan, Kulim, Kedah.

"Salam kak. Tudung dah sampai. TQ. cantik-cantik :) " - Natasha, Ipoh, Perak.

" Salam..Tudung dah sampai ye..Memang cantik la.Sangat puas hati. TQ :)" - Nadiah, JB, Johor.

"Darling, parcel dah sampai. TQ! Boleh raya dengan tudung baru .. Hehe" - Norhazwani, Subang Jaya, Selangor.

"Salam. Tudung dah sampai. TQ. Teringin nak beli borong pulak jual kat tempat keje " - Nurina, Kuala Lumpur.

"Tudung dah sampai tengah hari tadi dalam pukul 2.30pm. Cantik dan puas hati sangat sebab almost the same dengan apa saya nampak dalam gambar. Terima kasih eh" - Lili, Kuala Kangsar, Perak.

" Wan, dapat dah tudung tu. Tunggu nak pakai ja..Suka sebab takdak kesan tarik-tarik ke tompok-tompok ke macam tudung lain.Hehe..thanks naa.." - Afifah, Kulim, Kedah.

" Tenkiu. Minggu lepas lagi dah sampai. Sory lupa nak update sebab beli untuk girlfriend., Yang dapat dia..bukan saya :) " - Alex, JB, Johor.

" Bawal pelangi saya beli kat awak cantik sangat saya suka, TQ. Suka warna terang dan lain daripada yang lain" - Ziela, Karangan, Kedah.

" Sis, saya baru ambik tudung petang tadi. Cantik" - Aisyah, Minden, Pulau Pinang.

" Salam.Tudung dah sampai. Memang cantik-cantik punya. Suka sangat-sangat, TQ :) " - Fazliana, JB, Johor.

" Kak, maaf. Tudung lama dah sampai dan saya sangat berpuas hari. Material kain sangat baik dan tak perlu iron sangat. Nanti kalau ada stok yang lain, tag ye. terima kasih" - Azrin, Merlimau, Melaka.

" Tudung dah dapat. TQ. Cantik tudung. Nanti boleh order lagi. Kalau ada stok baru roger awal-awal yer" - Hartini, Kuala Lumpur.

" Saya dah terima tudung-tudung semalam. Sangat suka sebab sini susah jumpa bawal satu" - Nina, Seremban, Negeri Sembilan.

" Assalamualaikum akak. Saya dah dapat tudung tu. Terima kasih. Cantik sangat. Puas hati :) " - Azura, Kota Konabalu, Sabah.

" Assalamualaikum. Saya dah dapat baju kaftan saya. Alhamdulillah cantik sangat-sangat. Hehe .. terima kasih" - Yus, Brunei Darussalam.

" Salam.. Item dah dapat..cantik. Kalau ada bawal yang terus sarung mintak tag atau pm ey - Syafinaz, Batu Caves, Selangor.

" Lupa nak bagitau. Serunding dah dapat semalam. Memang sedap dan pedas. TQ" - Ana, Kulim, Kedah.

"Salam, baru je terima dari poslaju dalam keadaan sempurna. Terima kasih" - Dyanar, Ulu Tiram, Johor.

" Akak dah dapat. Thanks. Takpe. Semua lawa-lawa " - Azmaniza, Banting, Selangor.

" Barang dagangan dah selamat sampai.. tenkiu" - Yen, Kelana Jaya, Selangor.

" Hari tu akak dengan Kak Yan buat comparison tudung korang dengan tudung jual kat luar. We decide stick dengan tudung korang sebabnya bidang besar sikit, tak jarang and senang bentuk. Kain pun tak lembut sangat, tak keras sangat. Just nice (macam kata Nabil) :)). So nanti akak nak buat review kat blog. Akak ada beli bawal lain yang color sama macam awak, tapi jual murah dalam RM 10-RM 15, yang tak bestnya kalau kita dah basuh, payah nak bentuk dan kecik. Pastu kalau pakai pin, confirm tarik benang dan berlubang. Kalau kat KL ni market tudung bawal ni payah sebab orang sini tak tengok kualiti. Diorang prefer harga murah macam beli kat flea market.. tudung dalam RM 5. Tapi akak tengok macam Batik Kristal ni ada own customer. So keep it up! Hehe.. Macam kawan-kawan akak kat sini tengok kita pakai cantik, bila tanya harga cakap mahal. Kata kat pasar kutu lagi murah. Akak cakap pegi je la beli kat pasar kutu tuh. Hahahaha! " - Cik Lily, Subang Jaya, Selangor.

" Askum sis. Thanks ye. Tudung bawal pink dah sampai. Kain cantik" - Ain, Batu Caves, Selangor.

" Salam Fatin. Yang hari tu dah dapat dah. Tenkiu tau! Tengok real tadi color tu lagi cantik dari gambar. Siap ada free gift lagi. TQ tau! Nanti Zua order lagi." - Hazwani, Kuala Lipis, Pahang.

" Sori..lambat inform. Alhamdulillah dah selamat sampai. Tapi amik kat poslaju. Cantik & sesuai utk anak..tq ye.Akak beli ye " - Nurasyikin, Shah Alam, Selangor.















There are no products to list in this category.