Terma & Syarat

1. Jika berminat dengan produk kami, anda boleh  email ke iwansberkat@gmail.com atau sms/whatsapp ke +60199826117 & nyatakan butiran tersebut kepada kami terlebih dahulu:
Kod item:
Nama:
Alamat:
No. telefon:

Cara pembayaran dan penghantaran serta lain-lain maklumat berkaitan akan diberi selepas anda membuat pengesahan order.

Anda juga boleh order terus melalui website http://www.iwansberkat.com.my , ikut arahan diberi dan isi maklumat berkaitan. Kami akan menghubungi anda melalui email jumlah yang perlu dibayar & cara pembayaran. 

Jika anda tiada email atau email anda tidak aktif semasa membuat order di website, kami sarankan supaya anda order melalui sms atau whatsapp sahaja untuk memudahkan kedua-dua pihak. 


2. Pembayaran boleh dibuat melalui akaun CIMB, Maybank & Western Union sahaja.

3. Anda dibenarkan untuk booking item yang anda mahukan terlebih dahulu tetapi pembayaran mesti dibuat dalam tempoh 24 JAM SAHAJA. Jika melebihi dari tempoh tersebut, kami akan buka kembali jualan untuk item tersebut kepada orang ramai.

4. Setelah pembayaran penuh dibuat, kami akan proses order anda.

 5. Waktu penghantaran adalah pada jam 9 pagi ( Ahad  & Khamis sahaja ) & tertakluk kepada pihak pengurusan. 

6. Pembelian RUNCIT 3 item - 9 item anda layak dapat FREE POSTAGE (Seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak).
Manakala pembelian secara runcit bagi 1 - 2 item, kos pos adalah RM 6 Semenanjung / RM 9 Sabah Sarawak. 

7. Pembelian item dari 10 helai ke atas dalam satu resit (satu alamat), anda layak untuk mendapat harga borong dari kami. Harga borong tidak termasuk cas postage.


7. Adalah menjadi tanggungjawab pembeli juga untuk menyemak sendiri perjalanan barangan setelah nombor tracking diberi. Anda boleh menyemak nombor tracking di laman web poslaju http://poslaju.com.my/ atau pos malaysia http://www.pos.com.my/

Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kelewatan item yang diterima, kerana itu adalah di luar kawalan kami. Sila hubungi hotline pos untuk pertanyaan lanjut penghantaran anda di sini 1-300-300-300


8. Barang yang telah selamat sampai kepada pembeli tidak boleh dikembalikan semula kecuali terdapat kerosakan seperti kesan koyak. Kami tidak akan menerima alasan seperti kain berbulu, warna tak sekata, kain panas & jarang kerana setiap pembelian secara online adalah risiko pelanggan sendiri. Sekiranya anda ingin menukar barang yg telah rosak, masa yg diberi adalah seminggu untuk menghantar kembali barang tersebut. Kami akan refund/menukar tudung dengan harga yang sama.


9. Kerjasama anda amat kami hargai. Happy shopping ! :D